Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@23:50:37 GMT

برای حفظ نظام باید کمی مشکلات را تحمل کنیم

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۳۶۶۲۵

اداره کل روابط عمومی دادستانی کل کشور، حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور در مراسم عزاداری شب شهادت امام سجاد در حسینیه اعظم فرحزاد اظهار کرد: امشب به روایتی شب شهادت چهارمین امام شیعیان حضرت امام سجاد (ع) است. ایشان از طرف مادر بزرگوارشان که به این آب و خاک تعلق دارد افتخاری برای ما ایرانیان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- ​وی گفت: امام سجاد (ع) سه سال از عمر شریف خود را در دوران جد بزرگوارشان حضرت علی (ع) ده سال را در دوران امامت امام حسن مجتبی (ع) و ده سال از عمرشان را در کنار پدر بزرگوارشان حضرت سید الشهدا (ع) سپری کردند و در سال ۹۵ هجری قمری در سن ۵۷ سالگی توسط یکی از خبیث ترین خلفای بنی امیه به شهادت رسیدند.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری بیان کرد: این امام (ع) در واقعه کربلا بنا به تدبیر الهی دچار بیماری بودند و تب شدیدی بر ایشان عارض شده بود و یک نوع تکلیف بود تا وظیفه دفاع از حریم امام حسین (ع) از آن حضرت برداشته شود.

وی ادامه داد: شرایط جسمانی این امام بزرگوار از عصر روز عاشورا به بهبودی رفت و بخش دوم نهضت امام حسین (ع) به رهبری این امام بزرگوار و با همراهی حضرت زینب (س) آغاز شد.

دادستان کل کشور گفت: در آغاز نهضت امام حسین (ع) که از شهر مدینه شروع شد، وقتی سیدالشهدا (ع)  خطر بزرگ را برای جهان اسلام دید حرکت الهی خود را از مدینه شروع کرد و عزیزترین افراد خانواده‌اش را در این سفر با خود همراه کرد.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری افزود: هزینه این قیام، جان عزیز امام حسین (ع) و فرزندان و اصحاب باوفایش و نیز اسارت زن و بچه اش بوده است و این هزینه را خداوند باید قرار می داد تا اسلام که دین نجات بخش بشریت است، باقی بماند.

وی گفت: بخش اول نهضت امام حسین (ع) ازصبح عاشورا تا عصر عاشورا بود و بخش دوم آن از عصر عاشورا و با رهبری امام سجاد (ع) شکل گرفت. البته امام حسین (ع) می توانست با قدرت غیر قابل تصور برای ما پیروز این میدان باشد؛ اما خداوند مقدر کرده بود که مسیر طبیعی طی شود و دین اسلام با خون امام حسین و یارانش آبیاری گردد. چون اگر قیام امام حسین (ع) در عصرعاشورا به پایان می رسید قطعا بنی امیه می توانست آثار و تبعات نهضت را به گونه ای هدایت کند که دیگر هیچ نشانی از قیام امام حسین (ع) باقی نماند.

دادستان کل کشور افزود: از عصرروز عاشورا تا برگشتن این قافله داغدیده به کربلا در اربعین و سپس ورود ایشان به مدینه، حرکتی حماسی بوده که از سوی خاندان امام حسین (ع) شکل گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری گفت: خطبه های بسیاری از خاندان اهل بیت (ع) وجود دارد که نسبت به این قیام الهی روشنگری می کرده اند و امام سجاد (ع) در هر فرصتی که پیدا می شد در بین مردم حاضر و به روشنگری در مورد این قیام الهی می پرداخت و در این خطبه ها توانستند فلسفه قیام امام حسین (ع) را برای مردم تبیین کنند.

وی بیان کرد: امام سجاد (ع) در مسیر برگشت خود از شام به مدینه مسیر را به گونه ای انتخاب کردند که از کربلا عبور کنند و این زیارت اولین پیاده روی اربعین است و حالا ببینید که اربعین و زیارت اربعین به چه جایگاه بلند و رفیعی رسیده است و مردم چه ارادتی به امام حسین (ع) پیدا کرده اند.

دادستان کل کشور گفت: اربعین امروز دیگر مختص عراق و یا ایران نیست بلکه یک حرکت جهانی شده است و نه تنها شیعیان بلکه حتی مسیحیان هم در ایام اربعین به زیارت امام حسین (ع) می روند و برای آن ارزش قائل هستند.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری گفت: ما هر چقدر در مسیر امام حسین (ع) حرکت کنیم و پیرو مکتب اهل بیت (ع) بوده و شیعه ولایت علی (ع) باشیم در زندگی موفق تر خواهیم بود.

وی اظهار کرد: تکلیف اکنون ما ادامه این نهضت بزرگ است، مردم زمان امام حسین (ع) را اگر ببینیم باید متوجه شویم که چه شد که این حادثه عظیم آفریده شد، چون همه کسانی که به جنگ با امام حسین (ع) آمدند تماما مسلمان بودند اما پس از ۲۰ سال از شهادت امام علی (ع) این مردم عوض شدند و به جنگ فرزندش رفتند و علت این کار هم فاصله گرفتن آنها از ولایت و قطع تبعیت از ولایت است.

دادستان کل کشور تصریح کرد: امروز برای ما قیام امام حسین (ع) و حرکت امام سجاد (ع) یک درس بزرگ است که باید به آن بیشتر توجه کنیم؛ چراکه اکنون هم تقابل بین حق و باطل وجود دارد. ملت ایران در طی ۴۰ سال گذشته به ندای ولی فقیه جواب مثبت داده و توانسته است سربلند و موفق باشد و وقتی که ملت ایران به ندای ولی فقیه زمان لبیک گفت دشمنی ها هم با این ملت شروع گردید، به طوری که جنگ هشت ساله را به کشور ما تحمیل کردند و اکنون هم جنگ اقتصادی را با شدت بیشتری به ما تحمیل می کنند.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری گفت: بخشی از مشکلات اقتصادی کنونی ما به خاطر این جنگ دشمن خارجی است و بخشی هم به خاطر سوءمدیریت ها و بخشی هم به خاطر خرابکاری های عده ای از افراد فاسد است. افرادی که یا صرفا منافع خود را می بینند و یا مامور مستقیم دشمن هستند.

دادستان کل کشور افزود: بخشی از این فسادی که اکنون وجود دارد ریشه در برنامه ریزی دشمن از آن سوی مرزها است، هدف دشمن هم صرفا ایجاد نارضایتی در بین مردم است و می خواهد القا کند که نظام ما ناکارآمد است و نمی تواند مشکلات مردم را حل کند.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری گفت: اتاق فکر و اندیشه های زیادی را به کار بسته اند و از باز بودن بستر بی در و پیکر فضای مجازی سوءاستفاده می کنند تا مردم را دچار یاس و ناامیدی کنند، البته ه گز به این هدفشان که ناامیدی مردم است نخواهند رسید.

وی افزود: اگر ابتدای جنگ تحمیلی را ببینیم خواهیم دید که مردم با دست خالی به جنگ با دشمنِ تا دندان مسلح، رفتند و با اینکه فشنگ و گلوله ای نداشتند اما در مقابل تهاجم دشمن ایستادگی کردند. اکنون نتیچه این مقاومتها این شده است که کشور ما در میان کشورهای منطقه و حتی دنیا سرآمد و سربلند است.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری بیان کرد: اکنون باید ببینیم که چگونه دشمن اسلام، در یمن زمین گیر شده است و نمی تواند کارش را پیش ببرد به طوری که در ابتدای جنگ می گفت سه روزه پیروز خواهیم شد؛ اما اکنون چهار و نیم  سال است که در یمن گرفتارو تحقیر شده است.

وی تاکید کرد: مردم یمن مردمی هستند که ولایتمدار هستند و  عاشورا و ولایت علی ابن ابیطالب (ع) را تابلوی مسیر خود قرار داده اند. نمونه های مختلف مقاومت در فلسطین، عراق ، لبنان و یمن را اکنون می توانیم مشاهده کنیم که منشاء همه آنها قیام امام حسین (ع) است.

دادستان کل کشور با بیان اینکه وظیفه سنگین ما اکنون حفاظت از این نهضت است، به عزم جدی دستگاه قضایی برای مبارزه با فساد اشاره کرد و گفت: اگرچه یکی از اهداف دشمن القای فساد در کشور است؛ اما اینگونه نیست و باید بدانید که نظام ما بحمداله سالم است.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری افزود: تا زمانی که نهضت امام حسین (ع) و اربعین وجود دارد ما از توطئه‌های دشمن هراسی نداریم.

وی در پایان گفت: برای حفظ نظام اسلامی باید کمی این مشکلات را تحمل کنیم چون اکنون کشور ما مانند یک ستاره ای است که در منطقه می درخشد و ملتهای منطقه در حال الگوگرفتن از آن هستند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دادستان منتظری عاشورا دستگاه قضایی روابط عمومی عاشورا اربعین حجت الاسلام و المسلمین منتظری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۶۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«حسین احمدی» از حوزه ملایر خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

با تشکر از شما که این فرصت را در اختیارم قرار دادید تا با اطلاع رسانی به مردم فهیم، مشارکت آگاهانه آنها را در مرحله دوم انتخابات شاهد باشیم. تبریک عرض می‌کنم دلاوری‌ها و شجاعت سربازان ولایت، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی در شکستن هیمنه رژیم پوشالی صهیونیستی در عملیات وعده صادق. در پاسخ به سوال شما، می‌توان گفت: همه گرایش‌ها و طیف‌های سیاسی در مجلس دوازدهم نماینده خواهند داشت، اصلاح طلبان در اقلیت خواهند بود و اصولگرایان اکثریت هستند و تعداد زیادی هم نماینده مستقل در مجلس حضور خواهد داشت. اما بهتر است بگویم نمایندگانی که دغدغه مردم را دارند و برای رفع مشکلات مردم تلاش خواهند کرد، از همه گروه‌ها و طیف‌های سیاسی چه اصولگرا و چه اصلاح طلب و چه مستقل در اکثریت خواهند بود.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

با توجه با اینکه بنده دانش آموخته رشته حقوق هستم و دارای ۲۴ سال تجربه وکالت و ۸ سال سابقه عضویت در شورای اسلامی شهر ملایر و ریاست کمیسیون حقوقی این شورا هستم، این سوابق با وظایف اصلی نمایندگان که همان قانون گذاری و نظارت است کاملاً مرتبط است

قانون گذاری در همه زمینه‌های که مردم با مشکل مواجه هستند از جمله حوزه‌های اقتصادی و معیشت مردم، ارزش پول ملی، قضائی؛ مدیریتی، آموزشی و بهداشت و درمان، کشاورزی و...... همچنین نظارت بر اجرای صحیح قوانین مصوب همه و همه برای بنده دارای اهمیت است. تلاش بنده این خواهد بود که به مسائل اصلی کشور بپردازم و وارد حاشیه‌ها نشوم. در زمینه حقوقی و قضائی هم لوایح قضائی که با مشارکت قوه قضائیه توسط دولت به مجلس ارسال شده و در نوبت بررسی و تصویب هستند در اولویت خواهد بود

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به تخصص و تجربه ام، اولویت بنده عضویت در کمیسیون حقوقی و قضائی و یا کمیسیون اصل نود است. متأسفانه در مجلس فعلی کمیسیون حقوقی و قضائی که بازوی اصلی مجلس در قانون گذاری می‌تواند باشد، دیرتر از سایر کمیسیون‌ها تشکیل شد و یکی از ضعف‌های مجلس یازدهم عدم رغبت بسیاری از نمایندگان برای عضویت در این کمیسیون بود. البته در همه کمیسیون‌ها نیاز به حضور نمایندگانی خواهد بود که با قانون و قانون گذاری کاملاً آشنا هستند، اگر ضرورت باشد برای عضویت در کمیسیون‌های دیگر هم مانعی نخواهد بود.

*مهمترین چالش استان خود را چه میدانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

استان همدان هم جدا از کشور عزیز ایران نیست، همه چالش‌هایی که گریبانگیر مردم در سراسر کشور است در استان همدان نیز مردم با آن مواجه هستند. از جمله بیکاری؛ ازدواج جوانان، مسکن، مشکلات معیشتی و.... کمبود آب شرب و کشاورزی که البته امسال به لطف خداوند با بارش‌هایی که داشتیم مقداری رفع شده است. برخی از مشکلات به قانون نیاز دارند، برخی مشکلات با نظارت قوی مجلس رفع خواهد شد و برخی هم با پیگیری نمایندگان و رایزنی در وزارتخانه‌ها و دولت با امکانات موجود حل می‌شود. مقام معظم رهبری در شعار امسال و تبیین این شعار شاه کلید رفع مشکلات کشور را به مسئولان و مردم معرفی نمودند. بله مشارکت مردم، شاه کلید حل مشکلات کشور از جمله مشکلات اقتصادی است، همانطور که مردم در همه صحنه‌ها برای دفاع از انقلاب و ولایت حضور دارند، باید مجلس، دولت و قوه قضائیه زمینه را برای مشارکت آنها در اداره امور کشور به ویژه اداره اقتصاد هموار کنند. با مشارکت مردم بخش خصوصی تقویت خواهد شد، و دخالت دولت در تصدی گری عرصه اقتصاد کاهش خواهد یافت. شفاف سازی در همه امور به ویژه اقتصاد بسیاری از تخلفات و مفاسد اقتصادی را کاهش خواهد داد و افزایش اعتماد عمومی را در پی خواهد داشت. برای کاهش بیکاری در شهرستان و استان علاوه بر پیگیری فراهم نمودن زمینه مشارکت مردم در سرمایه گذاری، تولید، به ظرفیت‌های مهم شهرستان از جمله صنعت مبلمان منبت، کشاورزی و دامپروری، و گردشگری بیشتر از گذشته باید توجه نمود و فعالان این عرصه‌ها را بیشتر باید حمایت کرد. برای رفع موانع تولید باید تلاش کرد، کارگاه‌ها و کارخانجات تعطیل و نیمه تعطیل را باید احیا نمود و تا با رفع مشکلات بتوانند با ظرفیت کامل در خدمت مردم باشند. همچنین پیوند صنعت، کشاورزی با دانشگاه و هنرستان‌ها می‌تواند زمینه اشتغال بسیاری از جوانان را فراهم نماید. در بخش مسکن هم، باید با تصویب قوانین و تسهیل مشارکت مردم در تولید مسکن، دولت را در اجرای پروژه مسکن ملی یاری کرد. در پایان از حضور حماسی مردم در مرحله اول انتخابات که دشمنان را مأیوس ساخت، تشکر می‌کنم، امیدوارم در مرحله دوم نیز شاهد این حضور افتخار آفرین باشیم.

کد خبر 6083288

دیگر خبرها

  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • امام جمعه همدان: مطالبه‌گر‌ مشکلات مردم خواهم بود
  • ایستادگی ملت ایران بر موضع حق منشاء بیداری جهانیان در برادر نظام سلطه گردید
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • ارتقای نظام شایستگی در بخش عمومی ومهار تورم در مجلس موردتوجه باشد
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • ایران هیچ عقب گردی در حوزه اقتصاد و تولید نداشته است
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟